All About Me :)

Biodata Saya disini... jom datang tengok

10 Fakta tentang lelaki

Sesuatu hubungan tu bleh jadi mengelirukan bila se0rang lelaki dan perempuan itu sgt2 berbeza. Wanna make your relationship works? Ni amek beberapa fakta tentang lelaki yang kita perlu tahu sebagai seorang perempuan,HAHA :DD

30 persoalan kenapa lelaki masih membujang :DD

TERBAIK!!!

10 peraturan bapak yg ade anak pompuan to bf anak pompuan dy! :D

Kepada Bf anak aku, Peraturan 1: Kalo ko sampai kat pagar umah aku pastu dok hon…hon, pastikan ko bawak barang yang nak dihantar..sebab ko takkan ambik ape2 atau sesapa. READ MORE...

Zuhairi Firdaus [Dot] Com

Visit her website to get new Tips...

Monday, January 31, 2011

aku masih dara :)

p/s : kepadaa sesiapa y masihh belum menonton,especialy to gadis-gadiss,anda dinasihatkan tgok lah yeaa :) n to my beloved cuzy,nana,i bukan tak nak "teman" u tgok,(bajet mcm tgok kt cinema,HAHA :P) tpi i penatttt lahh dear,so im very very soryy maaaa~ n to baby,bunjal,i twu u sgtlah terharuu dgn movie nehh,smpai MENANGIS kann sayangggggg ;)

















tajuk berkenaan adalah merujuk kepada sebuah movie melayu yang xsempat aku tgk kt wayang n lastly wayang d bilik kmsis jer laa aku layann(bersama-sama dgn along smbil mnikmati kelazatann roti bluberry kafe siswaa) HAHA :D hehehe..kira agak batakla aku ni..org da lame tgk tapi aku baru je nak tgk...jangan gelak okey xbaik ooo mengata aku... :( pape jela korang yang pasti movie ni BEST sangat...bukan ape beb movie ni macam tahu2 je perangai budak skrang yang hidup bersosial bebas, arak sana sini, clubbing, sex bebas..yang bab arak, clubbing n sex bebas tu aku paling xsetuju okey..WTF!!! ko ingat best sgt ke arak tu...1st aku tgk movie ni aku mcm sedih gila n baru tersedar yang aku pun ada sikit ciri2 tu..sikit jela... -_- contohnya nak kuar kadang2 menyorok jugak ngn my mum, pakai agak seksi sikit je kot then sosial la jugak..(dulu lagi sial beb) ala biasa la anak muda nk berfoya-foya...damn!! jangan nak foya-foya sangatla mary!..tapi syukur kepada tuhan walaupun aku agak seksi(seksi ke?? n agak bersosial sikit tapi aku xpenah sentuh arak n xpenah jejak kaki kt mane club kt dunia okey! (err betol ke???) ;)) thanks Tuhan sebab masih memberikan aku hati yang kuat untuk aku xsentuh benda haram tu semua..yang paling pasti AKU MASIH DARA!!.ewah bukan ape dowhh bila aku tgk movie ni gak aku insaf r, tangan da macam org nak nasyid da sbb terlalu insaf..eekk? HAHA :P boleh ke macam tu..bila tgk watak sofea yang dilakonkan oleh Raja farah tu memang betul skrip yang tukang skrip tu buat..petikannya berbunyi



"Dara diibaratkan sebagai mahkota seorang perempuan, bila dia xda so kita nak bagi ape kt suami kita nanti..dara adalah hadiah yang paling besar dari seorang isteri kepada suami"

sedih ouhhh bila dengar dia cakap mcm ni sbb aku pun fikir mcm tu gak, dan set kt kepala otak ni..tapi terpulangla kt korangkan sbb tu BARANG korang..lalalalala~ :D

kena "tutt": all about me!! :)

taarrraaa thank "sheril anis" sebab "tag" aku benda ni...xpasal2 kena tulis 25 perkara pasal aku,memeang gyler ahh kau :P
oooo baby check out this :

1) I love me. For sure :)

2) I have big best awesome happy family and they always come first. I LOVE MY FAMILY! weee~

3) Dalam kategori awak paling suka buat apa, mesti aku bagi jawapan femes baca buku. Tapi dalam kategori awak selalu buat apa, makan dan tidur tempat teratas. Sungguh tak sinonim! bhahahaaa :DD

4) I'm not Rihanna so I DON'T love the way you lie. No hypocrite please, thank you :)

5) I like to be in a relationship (wit AMIRUL SYAFIQ) and I do love kawen have a kids, happy family, and live happily ever after, every now and then bla bla bla. Anything sounds fairytale ? Hahha :P

6) Ya I like black so fuckin damn much!

7) mirror akan selalu dgn aku walau kemana mana shj,HAHA,sebab nye aku neh agak cerewet mewet cket,tmbah2 psl tudungg :))

8) Suka makan benda lazat lazat takde nak fikir tinggi rendah kalori berapa percent lemak lagi banyak lagi sedap HAHA semua telan kecuali, ya masih ada kecuali yang tak perlu nak list out kat sini. Kan.;)

9) Always want the best, tapi selalu malas jadi penghalang. Sigh -_-

10) Sebenarnya tak berapa suka myspacee. Tapi online selalu. Ah, tak fahamlah..Bosan kot!!

11) I love to talk but I still think that being silent is the best therapy. Yelah orang pening pening kau lagi banyak cakap memang nak kena tampar lah tu kan baik duduk diam diam. :P

12) Pemalu ? Malula sgt.. HAHAHAHAHA

13) My Boyfriend is my bestfriend, AMIRUL SYAFIQ BADARIN I love you :')

14) I choose laksa rather than laksam.

15) I hate being bored. Thats why selalu merayau kemana mana dimana jua. HAHA but still, I love being at home. MAMA! *tiba tiba :P

16) I can be very annoying and weird sometimes. My family and close friends tahu perangai ini. Terima kasih atas pemahaman dan tatabahasa anda bila I begini. luv u all lah!

17) I'm strong tough girl! Powerpuffgirl! Supergirl! Ultragirl! and yeah I love teletubbies! upss! hello kitty too! HAHA :P

18) Suka manusia cool dan kelakar :) (mcm bunjal sy),SIGHH -_-

19) Stay up setiap malam sebab jarang jarang dapat tidur malam sebab agak sukar untuk tidur malam sebab macam sangat susah sekali sebab insomnia lah kau! HAHAHA

20) Bila nak sampai 4 flat ni ? penat dah fikir!

21) Suka basuh muka. Sebab setiap kali lepas basuh muka mesti rasa OH SANGAT FRESH! terus masuk bilik air balik basuh muka lagi sekali..(kent0t ponn) bhahahaaa :DD

22) I love kids, yang baby baby tu lagi buat I bertambah suka cinta.

23) Movie movie movie, sekarang dah berjinak ke cinemaa. malay or english memang forever! Sinetron layannn. Siam pun boleh. Tamil I loikeee. Cina, oh I love Jackie Chan eh semua je lah. 1 Malaysia. :P

24)sony nokia bb or wat else? ak layann je asalkan boley text callin my hubby sayanggg,(better public f0n) kott :DD

25) bwk kete ta tntu halaa?GREAT! haha n it happen ble ak tnsion sesangat or tsgtt lah nak jdi gyle hary tuhh,slalu kne mara ngn abg bunjal sy :')

penat gila babeng dowhh nak isi benda gyler ni...hikhikhik anis sayangg jgn mara okee,ak da wat ap y ko suruhhhhh~ :)

i heart them :)

amirul syafiq badarin :)
lelaki tersebut adalah milik saya..Baby, you come in my life and pay no rent..you're the best thing i never knew i needed :)..i Fuckinn Love u Damn More much :)










norulain bt ahmad
i syg dia sgt2 no matter what,diala tempat i mgadu bila cdeyy..diala tempat i bcerita bila i happy..suara dia cute giler! sgt caring dgn i n xpenah xpedulik kt i.sentiasa ada wat i,ily kecik! :D














syafiq mat kassim
dia ni mmg byk sbr ngn karenah i suma,xpenah merungut,kaki "bisnes",kuat "makan" n suka buat lawak tp xmenjadi HAHA :P thanks buat i happy slama 2 sem kita kwn.. :)















nor shazlin suziana zainal abidin
mek kelate! dia ni mmg 1 kepala ngn i,mmg kaki enjoy,kla nk karok kaw2 bawakla dia ni..mmg sgt memahami.open minded gila smpai terOpen baju.ily cpr! :P














zulfikri musa
adek i! :P kwn lelaki mrgkap adek i kt poli neh,ske jmming,n agk low profile ckett,byk tlg i ble i ad mslhh,very da slencee one :P
















ramzan razali
HAHA :P tetibe ad bdk neh! upsss! :) kwn lelaki plg baek i,byk nshat i,thx kwnn :)












nuraini mad hasan
minah kepoh! bhahahaaa :P pndai nshat i even ade perli pedas2 sket :))















nurul ammelia roslan
stalker terhebat! :) tiap kali i na bgado dy y tlg coolkann,i syg u smpai bila bilaaaa :)















saifullah zahidi
abg mee sedap! HAHA :P penasihat terulung i d poli nehh,thx kawann,anda terlalu caring dengan saya :)))















nur farihatul najwa ishak
minah datinn!ni lg sorang bdk ckp byk yg membahagiakan i,sng dibawa bbincang,mmg 1 kepala,bergosip no 1,syg kamu bdk gila :p
















zuhairi firdaus
abg sedare i :P byk tlg i dlm sume bnde especialyy blogging nehh,thx bro :)












DA MOST I LOVE IS THEM :)
UPSSSS!
TAKE A LOOK :D
























































DATS ALL!


P/S: kepada mereka mereka yg tiada dlm nehh,i bukann boikot u all,tapi i tak de lahh pix korang sumee,tpi ape ponn,korang dlm haty i selamenyeee! fren till die :D tanpa mereka mereka siapalahh NURUL MARISSA 
iloyeyouallllllllll~ :DD














































iloveyousayangggg!



i rindu you pandang i macam tue!!!











rindu nak lelentok kat bahuu youu :)






dear my love,

baby,i rinduu sangat kat u,tahap babeng dah sayangg,even tadi kite dah spend mase bsame kann,tpi still ta puass!rinduu i neh tak dapat nak luah dgn kata2 sayangg,hanya dpt digambarkan dgn perbuatann,auuummm~ :P

baby,i rinduu sangat kat u sayangg,rinduu nak pukul2 u,rinduu nak tumbuk2 badann n perutt montel u,rinduu nak cium u,rinduu nak pelok2 u,rinduu nak tgok muke comel u,rinduu nak tgok mimik muke u sayangggg! hehe :D

sayangg,i tahu kite hari2 gadoh kan sayangg,kalau kite tak gadoh dlm sehari tuh,HARAM bgi kite kan sayangg :) im sory sayangg! bukan niat i nak bgi u geramm,marahh or wat sayangg,i admit,punce sume i kann,tambah2 bile kite jauhh,ade jeeee masalahh kan sayangg,tapi kann,u sabar je kan ngan i sayangg,even tiap2 hari u kena "maki hamunn" i,tapi u still sabar ngan i kan baby, :) nie lah sifat yg plgg i sukee sayangg! ily ketad2 lahh sayangg!

baby,u prasan tak sayangg,tiap kali gadoh jer,mestii u yg mengalah kan sayangg,even itu salahh i,tapi u yg mengalahh,i suke pk jalan pintass,BRAKE!wordd pling u bnciii!! tpi i slalu sebut kan sayangg,kadang2 u menangiss depann i,merayu jgn tgalkan u kan baby,SUMPAH syggg! i sedihh sgttt tgok u tyme tue sayangg,tpi i EGO!! BODOHNYA I SAYANGGG!kadang2 kan sayangg,kita mesti gadoh sebab "orang lain" kan sayangg,entah pape je ble i pk2 blikk,BODOHNYA I SAYANGGG!

baby,kadang2 kan sayangg,benda kecik selalu diperbesar2 kann,tue sume punce i kan sayangg,kesian you baby!i tak tawu nak jage haty u kan sayangg,i tak pandaii nak jage perasaan u kan sayangg,kesian u! sayangg,u slalu ckp kt i,hargai ape yg kite ade,i paham mksud u sayangg,i hargai u baby,depan u jer sayangg,i EGO,tpi dalam haty i sayanggg,i MENANGIS ble ta de u sayangggg!!

baby,i still ingat lagi sayangg,27JAN2011,kat kafe siswaa,u lafaz BRAKE kat i sayanggg!jujur sayangg,i SAKITTT sangat time tuhh!i pk i da ta boley hidop kalau tak de u sayanggg,SUMPAHH! n lastly,ALHAMDULILLAH,u cakap u saje je,sebab nak "ajar" i, :') thankss sayanggg,sebab "sedarkan" i dgn care tuhh :)) sayanggg,u slalu pesann kat i,blaja rajin2,sebab u tgok i bykk skip clas sem nehh,smpai dpt "surat cintaa",huhu,tpi i slalu marah2 u kan sayangg tiap kali u cakap,tpi kan sayanggg,yg sebenarnye,i pk sayangg tiap patah perkataan yg u cakap tuhh..macam tdi,u ajar i os,then tdi u text me,u cakapp u suke tgok i blajaa,i twu sayangg,u nak tgok i bjaye kan babyy :)

baby,u dah bykk berkorbann sebab i sayangg,firstlyy,u boley trime i seadanyaaa even u twu keadaan i sebenar kan sayangg,thanks baby,semoga ALLAH membalas segala baik budi u sayangg :) secondd,bile i sakitt,u p0n turut "sakitt"..kesian u baby,tak tido malamm,n i ingat lagii,kite "overnyte penang",u jage i smpai ke pagii kan sayangg,i twu u nangis mase tue kann,i twu u sedihh tgok i tggung azab sakitt kan sayangg,thanks babyy :)))

baby,u lelaki yg baik n tabah kan sayangg,i sedar sayangg,dlu i bgado sakann,abes sato kelas trlibatt,u pon kene kan sayangg sebab i,kesian u sayangg,padahal u taktau pape pun kann,bgi u,i gf u,u kne bckup,even i ckp tak payahh kann :') thanks baby!setiap pgorbanan u,i akan egt smpai i mati sayanggg~ baby,u slalu ckpp,u sayangg i,i baik sgtt ngn u,sebab,boley trime u,baek buruk u dulu :) sayangg,i nak u tau,bgi i,u lelakii pling baik sayanggg,even u slalu ckp u jahat,bgi i sayangg,tak de yg smpurne sygg,stiap org pena wt clap kan dear :) ilysfdm babyy~

baby,i mintak maaf sayangg kat u,dri hjung rmbut smpai hjung kakii i sayangg,ampunkann i!sayangg,i nak u tau,even kite asyik gado mcm kucing dgn arnabb,i tak penah smpan skitttt pon sayanggg dlm aty i :) criously sayangg!i tak pena trlintas nak mnduakan u sayangg,even sikitt ponn,sebab dlm haty i dah ade u baby,smpai ble2 :) bgi i,u dah cukuppppp sempurnaa bgi i sayanggggggg,bia lah owg nak ckp ape pasal kite,I DON CARE sayanggg,tue sume ayatt JELES kan sayangggg :)) sayangg,i tak kesah u mcm mne sayangg,i xpenah pandang harta u,i xpenah pandang pangkat family u,i xpernah pndang duet u sayangg,i terima u seadanya,i trime family u seadanya,i sayang family u :)

baby,i tahu i xsempurna, bukan GF yang baik untuk u, tapi i boleh sayang u sampai i MATI, YOU are the BEST! I LOVE YOU SAYANGGGG!!! :)

































































thx mama papa! :DD

YEAHHHHH!!!!! gmbranyeeeee! rase na pl0k2 sume owgg y ad dlmm doniaa neh! bhahahaaaa :DD
thx to mama n papa sbb bgi sy kuaa ngn bunjall sy! heeee~ sgt sronok skalii,walaup0n pde mulenye cm "anginn" ckett,hehehe :)) tp ap p0n,bunjal sy pndai kawal keadaan :) ily so fuckinn damn muchh baby!! ahhaaa! thx syg sbb aja os tdi,evenn salah! HAHA :P sy ta kesa p0n,y pntg dpt tatap mukee awk lame lame lamee n tgok awk snyummm :)))) n im s0 s0 s0ooo s0ry bout tdi baby..xde niat p0n akcely na ugkit kesa lame butt duno y,i still want to ask u da same thinss,hmmm,once againn,sory sayangggg! :') t i dptt duet hsl keja "kerass",i blnje u cvr fon y u nak tuh ea sayanggg,hahaha :PP ily~ :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More